PrimeVal

 

PrimeVal: Gelatinaat voor hond en paard

 

Pavo

 

Pavo: Feeding Excellence

 

 

Contact

Stal Mekkes

Leidijk 27

9863 TP Doezum

 

Dirk Mekkes

Hanneke Mekkes 06-11381110

Derk Jan Mekkes 06-50250252

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoren

 

PrimeVal

Pavo

 Ritsemagroep

Do-bo

Stal Mekkes was gevraagd om tijdens NIC Assen de gouden vierspan rijders binnen te rijden met de toppaarden PrimeVal Wizzkid's Gonda en Varanno.

Jammer genoeg konden we door de drukte van Derk Jan zijn werk en de activiteiten van Hanneke en Emmy niet deelnemen aan de tuigpaardenavond van NIC assen. Hierdoor was het toch mooi om onze tuigpaarden hier nog even te presenteren.

Het was geweldig om het enthousiasme van het publiek en deze gouden rijders, Chardon, timmerman en de ronde te ontvangen over dit mooie tweespan.

20141130-2.jpg

Tuigpaarden stal Mekkes

Welkom bij stal Mekkes

Stal Mekkes is gehuisvest in het prachtige Doezum gelegen in de provincie Groningen. Stal Mekkes is een sport-, opfok- en fokkerijstal van rij- en tuigpaarden. De stallen van stal Mekkes aan de Leidijk bieden ruimte aan ongeveer 12 paarden. Naast een aantal interessant gefokte rijpaarden, staan er talentvolle tuigpaarden bij stal Mekkes die uitgebracht worden in de sport. Tevens worden er elk jaar een aantal kwaliteitsvolle veulens verwacht. Dirk, Hanneke en Derk Jan zijn de drijvende krachten achter Stal Mekkes. Naast het uitbrengen van de tuigpaarden op het hoogste niveau organiseren Hanneke en Derk Jan diverse competities, shows en clinics op nationale en internationale evenementen.