PrimeVal

 

PrimeVal: Gelatinaat voor hond en paard

 

Pavo

 

Pavo: Feeding Excellence

 

 

Contact

Stal Mekkes

Leidijk 27

9863 TP Doezum

 

Dirk Mekkes

Hanneke Mekkes 06-11381110

Derk Jan Mekkes 06-50250252

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoren

 

PrimeVal

Pavo

 Ritsemagroep

Do-bo

Het nieuw georganiseerde concours Exloo kon zich verheugen op een groot aantal bezoekers, mooie rubrieken en veel sfeer.

Op deze mooie oktoberavond reed Derk jan de merrie PrimeVal Vaya con Dios naar het oranje lint in de grote limietklasse.

Met veel schwung En kracht bewoog vaya door de baan. Genieten van deze topmerrie die het hele seizoen bij de top vijf wist te lopen.

De openklasse was een volle rubriek Derk Jan reed de hengst PromeVal Bentley Vdl naar de derde plaats. Bentley moest zich even aanpassen in de binnen arena die erg vol was maar liep een beste wedstrijd.

De dames klasse gereden door dames voor een tweewielige wagen werd een overwinning voor Hanne met de keur / sport merrie PrimeVal Wizzkid's Gonda. Zonder discussie was er maar een plaats voor Wizzkid's en dat was de eerste!!

Jacobien Postma was voor de gelegenheid een keer met ons mee en reed Bentley in de damesklasse voor de concourswagen naar de derde plaats. Zonder dat Jacobien er ooit achter had gezeten was dit een mooie prestatie die zeker niet overgewaardeerd werd.

De rubriek tweespannen werd ook een overwinning voor PrimeVal Wizzkid's gonda en Varanno. Gelijk in houding en beweging liepen ze fantastisch tegen elkaar op! Wat een power hebben deze twee toppers!!

Dan was er nog een showrubriek voor tuigpaarden aan de fiets. Derk jan bracht Varanno aan de geleende fiets van Marieke Scherphof ( zonder remmen) voor. Niet wetende dat Varanno geheel zijn eigen feest hiervan ging maken en remmen zeker nodig waren was Derk jan passagier .... Hier zag je dat Varanno na alles wat hij gepresteerd heeft topfit is en geweldig vindt om de show te maken.

20141130-3.jpg

20141130-4.jpg

Tuigpaarden stal Mekkes

Welkom bij stal Mekkes

Stal Mekkes is gehuisvest in het prachtige Doezum gelegen in de provincie Groningen. Stal Mekkes is een sport-, opfok- en fokkerijstal van rij- en tuigpaarden. De stallen van stal Mekkes aan de Leidijk bieden ruimte aan ongeveer 12 paarden. Naast een aantal interessant gefokte rijpaarden, staan er talentvolle tuigpaarden bij stal Mekkes die uitgebracht worden in de sport. Tevens worden er elk jaar een aantal kwaliteitsvolle veulens verwacht. Dirk, Hanneke en Derk Jan zijn de drijvende krachten achter Stal Mekkes. Naast het uitbrengen van de tuigpaarden op het hoogste niveau organiseren Hanneke en Derk Jan diverse competities, shows en clinics op nationale en internationale evenementen.