PrimeVal

 

PrimeVal: Gelatinaat voor hond en paard

 

Pavo

 

Pavo: Feeding Excellence

 

 

Contact

Stal Mekkes

Leidijk 27

9863 TP Doezum

 

Dirk Mekkes

Hanneke Mekkes 06-11381110

Derk Jan Mekkes 06-50250252

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsoren

 

PrimeVal

Pavo

 Ritsemagroep

Do-bo

Derk jan en Glenn geerts waren gevraagd om samen een clinic te geven tijdens paard en koets. In een bomvolle hal was er veel animo om bij onze clinic aanwezig te zijn.

De clinic werd aangevangen met PrimeVal Bentley Vdl voor de concourswagen met Derk Jan aan de leidsels en glenn met zijn wedstrijd vierspan. Pam van geloven en Hanneke zaten achter de microfoon en vroegen Derk jan en Glenn alles over hun passie voor de paardensport. Maar ook over de voeding en de training van de paarden. Leuk detail is dat glenn ook PAVO als over leverancier heeft en zo zie dat voer en goede training al 80 % van de overwinning is.

Na een kwartiertje alles over de tuigpaard en de men wereld te hebben besproken stapte glenn achter PrimeVal Bentley Vdl en Derk Jan reed onverwacht met het vierspan van glenn. De baan uit om razend snel om te spannen en Wizzkid's gonda en Varanno voorop te zetten. Het wedstrijdachterspan van glenn en de tuigpaarden van ons voorop.

Toen glenn dit zag kon hij niet wachten om de teugels over te nemen. En het vierspan liep alsof ze nooit anders hadden gedaan. In volle galop verbaasden Wizzkid's en Varanno vriend en vijand om dit zich zo snel eigen te maken. Glenn en zijn vader lieten zich ontvallen dat drie weken trainen voldoende zou zijn om met deze paarden deel te nemen aan de wereldbeker wedstrijden! Een mooi compliment van een van werelds beste jonge menners!

Heel veel applaus was er toen ze in volle galop de baan verlieten Geweldig dat Varanno het cement heeft gelegd in de relatie tussen de familie Mekkes en Geerts.

Op zondagavond was er nog een afsluitende rubriek voor eenspannen tuigpaarden. Vijf deelnemers presenteerden zich voor het publiek en de beoordeling geschiede via een decibelmeter die het applaus meet per deelnemer. PrimeVal Vaya con Dios liep een geweldige wedstrijd en con de overwinning op haar conto bijschrijven!

Al met al een schitterende afsluiting van een uiterst succesvolle beurs " Paard en Koets"

20141130-5.jpg

20141130-6.jpg

20141130-7.jpg

Tuigpaarden stal Mekkes

Welkom bij stal Mekkes

Stal Mekkes is gehuisvest in het prachtige Doezum gelegen in de provincie Groningen. Stal Mekkes is een sport-, opfok- en fokkerijstal van rij- en tuigpaarden. De stallen van stal Mekkes aan de Leidijk bieden ruimte aan ongeveer 12 paarden. Naast een aantal interessant gefokte rijpaarden, staan er talentvolle tuigpaarden bij stal Mekkes die uitgebracht worden in de sport. Tevens worden er elk jaar een aantal kwaliteitsvolle veulens verwacht. Dirk, Hanneke en Derk Jan zijn de drijvende krachten achter Stal Mekkes. Naast het uitbrengen van de tuigpaarden op het hoogste niveau organiseren Hanneke en Derk Jan diverse competities, shows en clinics op nationale en internationale evenementen.